Пелето се изпъчи: Само Левски и Арсенал биха Лудогорец!


Пелето се изпъчи: Само Левски и Арсенал биха Лудогорец!

896 0

Спортният директор на "Левски" Станислав Ангелов заяви, че сините стават по-силни, въпреки че понасят удар под кръста, но не уточни кои.

Той потвърди, че заедно с треньорския щаб вече са започнали работата по зимната селекция на тима. Ангелов иска клубът да си създаде система за набелязване на имена, които са направили впечатление, за да може да се използва и занапред.

"За мен имаме много добри футболисти. "Лудогорец" ги бихме само ние и "Арсенал" (бел.ред. всъщност и ПСЖ). "Левски" има това, което друг в България няма - дух и публика, която в момента не е на стадиона, но ще се върне. Ще се постараем да намерим добри и качествени футболисти, но не на всяка цена. От сутрин до вечер това правим - търсим играчи", коментира спортният директор.

"Имаме добър контакт със Спас Русев. На този етап не трябва да се правят резки промени и завои, трябва да продължим в ритъма от лятото. Това носи успех, макар на някои хора да не им харесва. Като теглим чертата, се вижда, че играчите си вършат работата. Преди всичко е важен колективът, отговорността към отбора, приемствеността, която трябва да имат, е на много високо ниво", каза още Ангелов.

"Клуб, отбор - всички сме едно и имаме една цел - да станем шампиони и да върнем хората на трибуните. За всеки има нещо ново и различно, адаптираме се, не е проблем, че за шеф имам жена (изпълнителният директор Диана Иванова). В името на общото благо е важно да пренебрегнем, когато е нужно, и себе си. Ставаме все по-силни в това, което правим въпреки всички удари под кръста", завърши бившият играч на сините, цитиран от "Дневник".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички