Павел Панов: Стойчо Стоев заслужава доверие


Павел Панов: Стойчо Стоев заслужава доверие

1670 0

Славният нападател на "Левски" Павел Панов смята, че оставането във втората шестица е следствие от липсата на професионализъм от страна на футболистите.

"Неприятно е да сме в плейофите за оставане в групата, а не за тези, в които се гони Европа или титла. Просто не ни приляга. За какво да обвиняваме Стойчо Стоев, като той дойде преди два месеца, проведе подготовка и е бил начело едва няколко мача, от които само един сериозен? Нужно е да му се гласува доверие, а не сега да се отричаме от него. Той знае какво прави", коментира Панов пред "Тема Спорт".

"За мен футболистите, ако играеха като хората и бяха професионалисти, щяхме да се борим, хайде да не е за титлата, но за третото място. Показаното от тях през годината обаче отразява добре къде се намираме. Не може да ги обвиняваме, че не са били Лудогорец, но преди това те проспаха цял сезон. За капак после решихме да се огледаме в "Ботев", че били победили ЦСКА, като търсим под вола теле. Ние нашата работа не успяхме да свършим, а чакаме на другите. Не мисля, че е нужно да се извиняваме с финансовите проблеми, защото навсякъде ги има", смята Панов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички