Павел Колев: Няма забавени плащания към НАП, чистим всичко до Нова година


Павел Колев: Няма забавени плащания към НАП, чистим всичко до Нова година
Снимка: Официален сайт на Левски

1832 0

Изпълнителният директор на Левски допълнително разясни ситуацията със запорираните сметки на клуба заради задължения към НАП. Той обяви, че "синьото" ръководство ще изчисти всичко това до края на годината и че при новата власт на "Герена" клубът е един от най-изрядните платци. Колев говори след победата у дома над Арда с 2:1.

"Излязохме с официална декларация за запора на НАП. Няма никакви основания за притеснение. Информацията е поднесена тенденциозно и още в първото изречение има лъжа - "заради неплащане към НАП". Няма забавени плащания към НАП. Има запор и не го крием. Бяхме наясно, че сметките, които открихме, ще бъдат запорирани", обясни той пред журналистите.

"До края на годината всичко това ще бъде изчистено. Истината е, че и днес дишаме спокойно финансово. Левски е един от най-изрядните платци и това могат да го потвърдят над 30-40 контрагенти. Нека някой излезе и каже, че не си е получил парите последните 7-8 месеци. Няма такъв. В края на януари задълженията към НАП бяха над 8 млн. лева. Сага от документа се вижда, че са 5,47 млн. Виждате, че задълженията са намалени с 3 милиона", допълни Колев. А за кой футболист Левски ще плати милион лева тази зима вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички