Ейолфсон: Искам да свалим Лудогорец от пиедестала, знаем, че ще започнат да губят


Ейолфсон: Искам да свалим Лудогорец от пиедестала, знаем, че ще започнат да губят

1494 0

Защитникът на Левски Холмар Ейолфсон призна пред медии в родината си, че голямата му цел със синята фланелка е да свалят Лудогорец "от пиедестала". Исландският национал обяви на какво разградчани дължат своята хегемония в българското първенство и говори за контузията, която го задържа извън терена 10 месеца.

"В момента се борим с Лудогорец за първото място. Съперникът има най-добрия отбор и най-голямата група играчи, а в момента води с 4 точки пред нас в класирането. Ние обаче вярваме, че в един момент ще започнат да губят. Ширината в състава на Лудогорец им дава предимство да въртят състава си. Този отбор играе всяка година в Европа, продава скъпо футболистите си. Затова се подсилва добре преди всеки сезон. Аз обаче се чувствам добре в Левски. Имам договор и за следващия сезон. Затова съм фокусиран единствено върху изявите си с тима и как да ставам по-добър. Искам да свалим Лудогорец от пиедестала и да стана шампион с Левски. След това ще трябва внимателно да планирам следващите стъпки в кариерата си, защото вече влизам в такава възраст", коментира бранителят.

"Беше тежко и имах нужда от много психологическа сила по дългия път. Благодаря на Роберт Магнусон - рехабилитатор и кондиционен треньор, който беше с мен през цялото време и се грижеше добре за мен. Той направи така, че да се завърна по-силен. Сега се чувствам нормално и съм в добра форма", сподели исландецът относно тежката си контузия. Вижте в този материал с кои четирима свои играчи Левски преговаря за нови договори. 

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от ЦСКА


Амос Юга - футболистът-пощальон, на чиято мечта попречи Юмтити от Барселона

ЦСКА отново привлече интересни играчи, като на фокуса ни е френският халф Амос Юга. Кариерата му е изпълнена...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама