Павел Колев: Не съм запознат дали ще има "чистка" в Левски


Павел Колев: Не съм запознат дали ще има "чистка" в Левски
Снимка: https://levski.bg/

1266 0

Изпълнителният директор на Левски Павел Колев коментира актуални теми около клуба след днешното заседание на Управителния съвет. Колев обяви, че "сините" ще имат два зимни лагера - един в чужбина и един в България. Директорът на "сините" заяви, че очаква нова вълна към закупуването на членски карти.

"Все още чакаме зелена светлина за подписване на договора. Очакваме да има вторичен ентусиазъм за закупуване на членски карти и работим по въпроса. Искаме да станат достъпни и до хората по места, а не само да се закупуват на място. Предполагам, че обстановката обяснява до голяма степен защо е толкова трудно подписване на договори", заяви Павел Колев.

Нямам справка кой е здрав и кой не, но повечето са болни. Тити Папазов не е получил акциите, но това ще стане скоро. Не бих казал, че отмененият мач е глътка въздух за Левски. Ако имаше мач, щяхме да го играем.

Не съм запознат дали се готви чистка в отбора, не знам от къде изтича информация, че изтичат договори зимата. Доколкото знам със Станислав Иванов е воден разговор за подновяването на догова му", сподели Колев.

Междувременно разкриха имената на всички 11 футболисти на Левски, които са заразени с коронавирус (вижте тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички