Павел Колев: Не съм запознат дали ще има "чистка" в Левски


Павел Колев: Не съм запознат дали ще има "чистка" в Левски

426 0

Изпълнителният директор на Левски Павел Колев коментира актуални теми около клуба след днешното заседание на Управителния съвет. Колев обяви, че "сините" ще имат два зимни лагера - един в чужбина и един в България. Директорът на "сините" заяви, че очаква нова вълна към закупуването на членски карти.

"Все още чакаме зелена светлина за подписване на договора. Очакваме да има вторичен ентусиазъм за закупуване на членски карти и работим по въпроса. Искаме да станат достъпни и до хората по места, а не само да се закупуват на място. Предполагам, че обстановката обяснява до голяма степен защо е толкова трудно подписване на договори", заяви Павел Колев.

Нямам справка кой е здрав и кой не, но повечето са болни. Тити Папазов не е получил акциите, но това ще стане скоро. Не бих казал, че отмененият мач е глътка въздух за Левски. Ако имаше мач, щяхме да го играем.

Не съм запознат дали се готви чистка в отбора, не знам от къде изтича информация, че изтичат договори зимата. Доколкото знам със Станислав Иванов е воден разговор за подновяването на догова му", сподели Колев.

Междувременно разкриха имената на всички 11 футболисти на Левски, които са заразени с коронавирус (вижте тук).

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от ЦСКА


Тибо Вион - бекът-нападател, който тренира с Хълк, игра с Погба и впечатли Порто и Дортмунд

  През 2016 година френско издание пише за бека Тибо Вион, че е претърпял много обрати в кариерата си, при това...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама