Павел Колев напусна Левски


Павел Колев напусна Левски
Снимка: Официален сайт на Левски

1236 0

Столичният гранд Левски остана без изпълнителен директор. 5-и февруари беше последният ден на Павел Колев на позицията, която заемаше няколко години, а освен това имаше ключова роля в опитите на "сините" да избегнат фалит. 

Както е известно, самият директор обяви, че няма да бъде част от клуба през новата година и ще заеме пост в УЕФА. Досега обаче Левски не е намерил негов заместник и засега най-важната позиция в клуба ще остане вакантна. 

Очаква се в следващия един месец Наско Сираков да избере подходящ наследник на Павел Колев, който в последния си ден на "Герена" отказа да говори пред медиите. Неговото идване в клуба беше част от плана на Васил Божков за възраждане на отбора преди две години, но в началото на 2020 година заради проблемите на бившия собственик с властите Божков напусна клуба. 

Колев остана и се зарече, че ще направи всичко по силите си, за да спаси Левски от фалит. Той отказа да напусне в най-тежкия период, но след като клубът вече е сравнително стабилизиран Колев сам изрази желание да напусне. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички