Паулиньо призна каква е голямата му мечта, свързана с Левски


Паулиньо призна каква е голямата му мечта, свързана с Левски
Снимка: Официален сайт на Левски

1578 0

Една от звездите на Левски -  даде интервю за сайта lance.com.br в родината си, в което разкри, че чака с нетърпение неделното дерби с Лудогорец. Паулиньо призна и каква е голямата му мечта с екипа на Левски. Бразилецът дълго време лекуваше травма и все още не може да влезе във формата, която показа миналия сезон.

"Тази седмица е специална, защото ни предстои голям мач. Трябва да сме пределно концентрирани. Играем у дома и ще се опитаме да зарадваме феновете си с победа. Ще направим всичко по силите си, за да спечелим и да се доближим до Лудогорец”, сподели бразилецът.

"Да, Левски отдавна не е ставал шампион. Ако успеем, ще влезем в историята. Към това и се стремим. Преди години отборът ми е участвал в Шампионската лига. Имаме амбицията да повторим това постижение, което ще е нещо огромно както за Левски, така и за българския футбол”, надява се крилото на “сините”.

В двубоя срещу Лудогорец "сините" ще трябва да се справят без куп титуляри засрди контузии и наказания. Георги Дерменджиев призна, че един от бранителите е със сериозна травма - ето и повече подробности.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички