Паулиньо преди ЦСКА: Това е дерби, което е от първостепенно значение за нас


Паулиньо преди ЦСКА: Това е дерби, което е от първостепенно значение за нас
Снимка: Getty Images/Guliver

1510 0

В Бразилия обърнаха внимание на изявите на Паулиньо с екипа на Левски. Крилото страдаше от контузия от началото на сезона и сега тепърва започва да навлиза в ритъм, а в последния двубой срещу Витоша Бистрица успя и да се разпише при победата с 2:0.

Изданието "Lance" откроява, че той участва дейно при головете на "сините", като отбелязват, че Левски е на трето място и си подсигурява място за Лига Европа. Самият футболист говори пред медиата преди утрешното дерби с ЦСКА и сподели какви са неговите очаквания.

"Това е дерби, което е от първостепенно значение за нас. И двата отбора ще се борят за всяка една топка на терена, но също така е и директна битка в класирането и може да имаме след него добри шансове да преследваме целите", сподели бразилецът.

Относно представянето си в миналия кръг срещу Витоша. "Радвам се за моето представяне, но знам, че мога да направя още много и да помагам на отбора за целите, които имаме. Радвам се, че отбелязах и дадох асистенция. Ще продължим да работим, за да развиваме още играта си", допълни още той пред lance.com.

След последния мач между Левски и ЦСКА през септември миналата година настъпиха големи промени и в двата отбора. Ето какви са те.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички