Дерменджиев обяви групата за ЦСКА, Божинов и Миланов са аут


Дерменджиев обяви групата за ЦСКА, Божинов и Миланов са аут
Снимка: Официален сайт на Левски

2595 0

Група от 19 футболисти определи старши треньорът на Левски Георги Дерменджиев за утрешното домакинство на ЦСКА в мач от 23 кръг на Първа лига. Двубоят е от 13:00 часа на Националния стадион „Васил Левски“.

Каквито и бяха очакванията двамата контузени - Валери Божинов и Живко Миланов, не попадат в групата. Все още не е ясно до колко са сериозни травмите и кога ще бъдат на линия.

Срещата ще бъде с огрмен заряд, особено след загубата днес на Лудогорец. Разликата между "сини" и "червени" е 3 точки, като Левски е на 8 точки зад Лудогорец, а ЦСКА на 5. Това означава, е първенството отново може сериозно да се завърже няколко кръга преди плейофите.

Ето и цялата група на Левски:

Михайлов, Кръстев, Нганиони, Д. Иванов, Яблонски, Горанов, Мариани, Цветкович, Рейш, Тиам, Белмонт, Юруков, Райнов, Вашчук, Кабрал, Паулиньо, Костов, Буш, Ст. Иванов

След последния мач между двата тима през септември миналата година настъпиха големи промени и при Левски, и при ЦСКА. Ето какви са те.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички