Патрик-Габриел Галчев преподписа с Левски до 2026 година


Патрик-Габриел Галчев преподписа с Левски до 2026 година
Снимка: Levski.bg

2891 0

Левски и юношата на клуба - Патрик-Габриел Галчев, преподписаха договор, който ще задържи младока на "Герена" до 2026 година, похвалиха се "сините" в своя уебсайт и социалните мрежи.

Левски мисли за бъдещето

22-годишният футболист се присъединява към своите колеги от академията Пламен Андреев, Асен Митков и Антоан Стоянов, които също удължиха престоя си на "Герена" наскоро с нови договори.

Галчев дебютира за Левски на 21 октомври 2020 година. Към този момент той може да се похвали с изиграни 59 мача, в които се е разписал веднъж.

Българинът, който се превърна и в роден национал се отличава със своята универсалност на терена. Основната позиция на бранителя е десният бек, като в същото време той има мачове на своето резюме както и като ляво крило, така и като ляв бек.

Левски продължава да се подсилва през лятото, а популярен уебсайт вече обяви трансфера на петия бразилец, който ще акостира на "Герена".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички