Папазов потвърди сумата, която главният спонсор ще налее в Левски


Папазов потвърди сумата, която главният спонсор ще налее в Левски

1471 0

Членът на Надзорния съвет на Левски Константин Папазов потвърди, че новият генерален спонсор на клуба "Щрабаг" ще подпомогне "сините" с 6 милиона лева, по 3 милиона на година. Както е известно, логото на строителната компания вече краси фланелките на първия отбор отпред.

Според Папазов финансовото състояние на клуба се подобрява след сключените в края на 2020 година спонсорски договори и ситуацията в момента не е кризисна. Баскетболният треньор заяви, че Левски скоро може да сключи нови спонсорски договори, каквато е мълвата.

"Кошмарът вече е много по-малък. Истината е, че когато започнахме (б.а. - през лятото), наследихме 6 милиона лева задължения. А сега са влезли 3 (б.р. - милиона лева) от "Щрабаг" и допълнителни приходи от други договори. Но тези пари трябват и за реално съществуване и сега", коментира той пред БНТ.

"Силно се нядавам, че предстоят и нови възможности пред нас и евентуална продажба на играчи. Както и надежда за още един-два спонсора, за да доизчистим това, което имаме като стари задължения", допълни Папазов. А ето какъв спонсорски контракт може да сключи Левски.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички