Папазов за коронавируса: Абсолютна психоза, пожелавам на всички в Левски да го минат като мен


Папазов за коронавируса: Абсолютна психоза, пожелавам на всички в Левски да го минат като мен

3004 0

Пандемията от коронавирус е довела до психоза не само в България, но и по света. Това мнение изрази в интервю за transitionstories.eu старши треньорът на баскетболния Левски и акционер във футболния клуб Константин Папазов. Според Тити, който е преболедувал Covid 19 вирус има, но светът трябва да се научи да живее с него, а не да се създава психоза.

"Смятам, че трябва да свикнем да живеем с проблема на тази болест. Вероятно в света вече 7 месеца денонощно се мисли как да се намери решение на този въпрос и то рано или късно ще се намери такова при тази супермодерна и развита медицина. Ще направя прост паралел, за да докажа теорията си, че това е абсолютна психоза. Категоричен съм, че има болест, боледувал съм и съм далеч от глупостите, които се тиражират, че това е някаква световна конспирация.

Реална болест има, шокираща е нейната неизвестност и лечение, но на 8 март беше обявен първият случай и на 10 март се разболя моят племенник. Тогава се смяташе, че едва ли не идва краят на света и беше много страшно и на по 10, 15 случая треперехме. В момента случаите стигнаха до над 4000, което доказва, че този шок и тази психоза е преодоляна", заяви той.

Той разкри, че въпреки че много от футболистите на Левски са диагностицирани с коронавирус засега състоянието им е добро и при положителни тестове ще могат да се върнат в игра отново. "Пожелавам на всички футболисти на Левски да минат по същия начин, по който аз го преболедувах. Силно се надявам, че положителни тестове ще има на малко по-ранен етап, за да може да почнем да играем, защото с новия треньор съм убеден, че амбициите, които има всеки един от футболистите и мястото, което заема Левски, изискват много работа и себераздаване от тях, а в основата на това би било тяхното здраве. Така че силно се надявам дори в по-кратък период от 14 дни те да бъдат в добро физическо здраве, за да могат постепенно да започнат да тренират и да се върнат по най-добрия начин на футболния терен“, обясни Папазов.

А до кога в Левски няма да тренират заради заразата - вижте  в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички