От Сутиеска: Няма да пуснем никой левскар без билет да доближи стадиона!


 От Сутиеска: Няма да пуснем никой левскар без билет да доближи стадиона!

1098 0

Възможният наплив на фенове на Левски в черногорския град Никшич притесни медиите в страната, а също и съперника на "сините" в Лига Европа - Сутиеска.

Медии в България съобщиха, че около хиляда фенове на Левски ще пътуват за Черна гора, като ще се опитат да влезат на стадиона, въпреки че нямат билети, взети предварително. Заговори се дори, че Черна гора ще затвори границите си за българи в деня на мача.

"Нашият съвет към българите е да не идват без билети, тъй като контролът ще бъде много строг. Не е необходимо да се създават проблеми, като се има предвид, че никой без билет няма да може дори да доближи стадиона", заяви директорът на Сутиеска Никола Йовович.

"Нашият ангажимент беше да им осигурим 267 билета за фенове и около 100 билета за спонсори и приятели на клуба, за които са запазени места в западната трибуна", допълва той.

В Черна гора пишат, че феновете на Левски са изключително опасни и предразположени към инциденти, където и да отидат. Припомнят се "големите проблеми", създадени от "сини" привърженици в района, когато отборът игра със Сараево (транспарантът "Нож, жица, Сребреница").

В страната пишат още, че левскарите са честититли рождения ден на Хитлер и заради нацистки символи са наказани да играят без публика в Европа.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички