В Черна гора: Сутиеска отбеляза гол, заради който може да се надява на чудо


В Черна гора: Сутиеска отбеляза гол, заради който може да се надява на чудо
Снимка: БГНЕС

2162 0

Голът дава шансове за реванша, след загубата на Сутиеска от Левски с 1:3 в София в първата среща от първия квалификационен кръг на Лига Европа, пишат медиите в Черна гора.

"Левски" е с класа по-добър, но голът на Маркович съхрани надеждата за Сутиеска. "Сините" поведоха още в първата си атака след гол с глава на Жуниор Мапуку, който удвои в средата на второто полувреме с удар от дистанция. И при двете попадения вратарят на черногорците Суад Личина се представи колебливо", пише местното издание "Вести".

Още преди първата среща черногорци изразиха притеснения от атаката на Левски и най-вече заради Мапуку, Нар и Адениджи. "Мапуку наказа грешките на Личина. Сутиескаи  е на ръба на елиминацията. Слабият първия мач струваше скъпо на момчетата на Никола Ракойевич, които ще имат трудната задача да наваксат изоставане от два гола в реванша", коментира "CDM".

"Сутиеска се завръща ранен в Никшич. Отборът на Никола Ракойевич загуби с 1:3 от Левски в София. При 0:3 след първото полувреме черногорците бяха заплашени от пълна катастрофа, но през втората част те заиграха по-добре и успяха да вкарат гол, който им дава правото да се надяват на чудото в реванша", пише Н1.

Реваншът е на 6 юли в Никшич, като от Левски днес съобщиха, че отпуснатите билети към този момент са 250, но се водят преговори за допълнителна бройка. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички