От първо лице: Агентът на трансферна цел на Левски каза истината - би ли облякъл синия екип?


От първо лице: Агентът на трансферна цел на Левски каза истината - би ли облякъл синия екип?
Снимка: БГНЕС

7414 0

Положителна новина научиха феновете на Левски с наближаването на зимния трансферен прозорец. Една от целите на "сините" - Георги Николов, опроверга информациите, че отказва да премине на "Герена".

Обрат на обрата!

През уикенда се появи информация, че столичният гранд проявява сериозен интерес към голмайстора на Хебър. Малко по-късно стана ясно, че той е следен още от Ботев Пловдив, Ростов, Чукарички и ЦСКА 1948.

В сряда сутрин нов слух притесни привържениците на Левски. Той гласеше, че 21-годишният състезател не желае да продължи кариерата си у нас, а да излезе зад граница. И това обаче изглежда не кореспондира с истината.

Какво ново?

Нападателят категорично не отхвърля възможността да облече синята фланелка. Това стана ясно от интервю на неговия агент Мирчо Димитров пред "Спортал". 

Специалистът опроверга появилите се информации както за решението на своя клиент, така и за официално запитване от страна на ръководството на столичани.

"Говоря от името на Георги - той е юноша на Левски, от левскарско семейство е, написаното въобще не отговаря на истината. Искам да уточня, че към момента никой от Левски не е проявявал официално интерес и говорим в сферата на вероятностите - Георги Николов не би казал "не" на своя роден клуб. Това е истината, другото са спекулации", сподели Николов.

Междувременно "сините" се дърпат за продажбата на свой основен футболист.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички