От Лудогорец потвърдили пред Левски: Преговарят с един от най-важните му играчи?


От Лудогорец потвърдили пред Левски: Преговарят с един от най-важните му играчи?
Снимка: колаж: SportLive.bg, снимки: LAP.bg

8146 0

Левски ще търси задължителна победа срещу Ботев Враца. Евентуален нов неуспех ще засили сътресенията в клуба и ще постави под още по-голяма въпросителна бъдещето на Николай Костов. Срещата с врачани е и последната за "сините" през календарната година.

Андриан Краев, Жереми Петрис и Илиан Стефанов с последен мач за Левски?

Тя може да е последна и за трима от играчите в отбора - Андриан Краев, Жереми Петрис и Илиян Стефанов, съобщават колегите от "Мач Телеграф". Първите двама отказват да преподпишат, а договорите им изтичат в края на сезона. За Стефанов пък ще се търси нов отбор - под наем или продажба.

Любопитното е, че изданието допълва още, че от Лудогорец са признали пред Левски, че Краев преговаря с тях. Това се случва посредством мениджъра му Джон Ингълс. Полузащитникът доста време увърташе около контракта си, а сега поставял непосилни условия за подновяването му.

Посочва се още, че той или ще бъде изваден от състава като урок, или ще бъде осъществена продажба в посока Разград за по-дребна сума, имайки предвид, че през лятото може да бъде изпуснат без пари.

Междувременно се появи и друга информация, според която Наско Сираков е намерил пари за Левски и ще го обяви пред всички.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Лудогорец

"Тайни от бг елита": Ас на Лудогорец с 3-степенно "меню" за самоусъвършенстване

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички