Левски тушира напрежение - Костов спасява работата си чрез "абоната на Лудогорец"


Левски тушира напрежение - Костов спасява работата си чрез "абоната на Лудогорец"
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

30632 0

Недоволството сред привържениците на Левски е голямо. Въпреки че бе сложен край на неприятната серия от пет поредни мача без победа в Първа лига, веднага след това последва отпадане за Купата на България от Хебър в Пазарджик. Така "сините" имат нужда от задължителна победа, с която недоволството да не ескалира.

Левски играе срещу Ботев Враца и за своя треньор Николай Костов

Едновременно с това Николай Костов ще запази шансове да остане старши треньор на тима, тъй като още една разочароваща загуба току преди последния мач за годината би била сериозна предпоставка за раздяла. Радващо за него и тима е, че победата е силно предречена от специалисти и анализатори. Това е потвърдено и от платформата за онлайн спортни залози efbet.

"Сините" ще гостуват във Враца на Ботев, като коефициентът на efbet да постигнат едва трета победа в шампионата от десет срещи 1,40. Ставката пък за сензационен успех в полза на домакините е 8,50, докато пазарът за равенство е оценен на 4,70. Те се изправят един срещу друг днес (09.12) от 17:30 часа.

Това пък е нов тежък мач за врачани, които преди по-малко от седмица бяха разбити от шампиона Лудогорец... отново. Ботев минава през истински кошмар срещу разградчани, който продължава вече четири поредни мача. В тях тимът е инкасирал умопомрачителните 22 гола - средно по над 5 на мач.

Може ли Левски да накаже Ботев Враца по подобие на Лудогорец?

В същото време е реализирал едва един, и то при най-тежкото поражение - с 1:8. Така и врачани имат много, за което да се реваншират пред своите привърженици.

Коефициентът на efbet пък за това и в този им мач да има над 3,5 попадения е 4,10, докато за под 2,5 гола е 1,78. Съответно ставката за това и Ботев Враца, и Левски да съумеят да си отбележат по поне едно попадение в двете врати е 2,70, докато за няма гол/гол е 1,55.

Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички