От Литекс се аргументираха за изваждането на отбора


От Литекс се аргументираха за изваждането на отбора

1698 0

Мениджърът на Литекс Стойчо Стоилов аргументира решението си за изваждането на своя тим преди края на първото полувреме на мача срещу "Левски" на стадион "Георги Аспарухов".

Ловчанлии водеха с 1:0, но още през първото полувреме останаха с 9 човека на терена, докато в същото време капитанът на "Левски" Веселин Минев беше помилван от главния рефер за удар без топка срещу Данило Асприля.

"Провокира ни съдийството в този мач. Явно спортът вече не е спорт и има намесени и други неща. Още от 3-ата минута се видя, че съдията има различен критерий. За едно и също нещо на Минев се спестява червен картон, докато на Йонсен му се дава. Не казвам, че това не е червен картон, но трябваше да бъде изгонен и Минев преди това. Пропуска се фаул срещу вратаря, а веднага след това се дава нов червен картон и дузпа. Това преля чашата. Такова нещо не съм виждал откак съм във футбола, Няма каква да бъде моята реакция. Това са мъже, които щяха да победят и с десет човека", коментира Стойчо Стоилов

"Това е правилникът. Дава се дузпа, но преди това се пропуска фаул с жълт картон за Левски. Какво има да си говоря с тия некадърници и корумпирани хора? То се вижда какво правят на терена. Какво има да си говоря с тях. Не знам какви ще бъдат последствията за Литекс.

Това е обида за клуба Литекс и феновете на футбола. Какво мога да направя? От 20 кръга говоря, че ние сме най-ощетявания отбор в А група. Днес беше капака на цялата абсурдна ситуация на футбола в България", допълни Стоилов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички