От "Левски" се похвалиха: Преговаряме с три спонсора


От "Левски" се похвалиха: Преговаряме с три спонсора

1296 0

Към днешна дата водим преговори с три фирми за спонсорство, обяви председателят на УС на "Левски" Иво Тонев в ефира на "Дарик".

„Опитваме и да продължим един договор за спонсорство. Трябва да поемем път на сериозна финансова дисциплина“, добави той.

„Мисля, че новината за лиценза стана ясна още миналата седмица. Ще получим лиценз и за Европа. Това бяхме поставили като цел на Управителния съвет. В началото на януари оповестихме дълговете, от които зависеше дали ще получим лиценз. Тогава бяха 1 700 000 лева. Сега сумата е малко над 200 000 лева. До края май имаме да платим 134 000 лева. От които 80 000 лева имаме осигурени до момента и ни остават около 50 000 лева", разясни шефът.

„Казах и на последната пресконференция, че бюджетът на Левски от тук насетне ще се формира на база приходи, а не разходи. Колкото изкарваме, толкова ще харчим. Уплашен не съм бил, бях притеснен, когато видях какви са нещата в началото на година. Но със задружни сили успяхме да се справим и клубът изглежда по различен начин. Но ние имаме още задължения към НАП и моята цел е до три години да ги погасим. За сега каквото си бяхме поставили цел в началото на годината, го постигнахме. Идваха възрастни хора, които даряваха по 10 лева, казваха, че нямат пари да купят акции, но искат да помогнат. Благодарност към към всички служители в "Левски", които толкова време не получаваха заплати. Досега, когато дадохме по две заплати и искаме идния месец да се разплатим с всички“, каза още Иво Тонев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички