"Левски" официално поиска още билети за финала за Купата


"Левски" официално поиска още билети за финала за Купата

990 0

От "Левски" разкриха официално, че е отправена молба към Българска професионална футболна лига за допълнителни билети за финала за Купата на България срещу Черно море на 30-и май в Бургас.

Както е известно, "сините" взеха около 5 000 билети, които свършиха буквално за часове, а това разпали бунт у феновете срещу финансовия директор Константин Баждеков.

Ето и съобщението на ръководството на "Левски":

Във връзка с големия интерес към футболната среща за Финала на турнира „Купа България“, която ще се проведе на 30 май 2015 г., от 20.00 часа, на стадион „Лазур“ в гр. Бургас, Ви информираме, че сме отправили официално запитване с молба към организатора на мача - Българска Професионална Футболна Лига (БПФЛ), за допълнително количество билети, които да пуснем в продажба на касите на стадион „Георги Аспарухов“.

Веднага, след като получим полагащите ни се билетите, същите ще се продават на касите на стадион „Георги Аспарухов“ на ул. „Тодорини кукли“ и чрез Националния клуб на привържениците (НКП).

Благодаря Ви, за подкрепата и интереса и се извиняваме за причиненото Ви неудобство, като Ви уверяваме, че сме направили всичко, за да осигурим възможност на всеки привърженик на клуба, да подкрепи любимия си отбор!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички