Тодор Неделев се подигра с фенове на Левски, напомни им за 0:7 от АЕК (СНИМКА)

И това лято в родния футбол не мина без трансферни слухове около голямата звезда на Ботев Пловдив Тодор Неделев. През седмицата се появи информация, че Левски готви солидна трансферна сума, за да привлече полузащитника, който пък намери най-добрия начин да отрече този факт.

Неделев си публикува снимка в социалните мрежи, на която пише "Да се знае", като бе облякъл тениска с надпис "Ботевист завинаги". Под фотоса обаче той получи множество негативни коментари от фенове на 26-кратните шампиони и не след дълго постът бе изтрит.

Тодор Неделев с ясен знак дали ще премине в Левски (СНИМКА)

Звездата на Ботев (Пловдив) Тодор Неделев бе категоричен дали иска да играе в Левски, като използва личния си профил във Facebook, за да даде отг...

Преди това обаче Тошко Неделев не пропусна да се изгаври с част от запалянковците на тима от Герена. Един от тях му бе написал коментар: Прав си, Тоше! По-добре пръв на село, от колкото последен в града! Айде много ти здраве, и без това ми писна да слушам за теб.

Отговорът на Нелев не закъсня: По-добре 0:7 от Ларнака.

Шеф на Ботев Пловдив пък разкри какво се е случило и дали има оферти от Левски за звездата на "канарчетата". Повече по темата - тук.

Още по темата

Please select answer!