От Левски обявиха бъдещето на Делио Роси и играчите му


От Левски обявиха бъдещето на Делио Роси и играчите му
Снимка: Оф. сайт на Левски

1953 0

Ръководството на Левски показа, че наистина не се влияе от моментите на слабост, демонстрирани от отбора, и твърдо ще остави треньора Делио Роси да си довърши сезона. Освен това никой от настоящия отбор няма да бъде гонен, наказан или изключен от състава, заради жалкото представяне в мача срещу Берое в Първата шестица (1:2).

Това стана ясно, след като директорът на Левски Красимир Иванов направи изявление след срещата днес, проведена в сградата на СДВР.

"Ръководството на Левски има пълно доверие на треньора си и на футболистите, които са в момента в клуба", обяви Иванов, цитиран от "Канал 3". Нещо повече - директорът на "Герена" обяви, че италианският специалист ще води отбора и през следващия сезон.

"За съжаление, трудно постигаме резултатите, но ние сме наясно, че сме направили правилната стъпка и няма да оттегляме подкрепата си към треньора и футболистите. За нас позицията е принципна. Наясно сме, че имаме дълъг път, вече изживяхме някои от промените. Надявам се, че в този месец и половина ще покажем, че качеството ни ще се материализира в отборна игра и отборен дух, каквото искат да виждат феновете ни".

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички