Делио Роси ще довърши сезона, Митрев може да изгори


Делио Роси ще довърши сезона, Митрев може да изгори
Снимка: БГНЕС

3769 0

Делио Роси ще остане треньор на Левски поне до края на сезона. Въпреки сериозната издънка - 1:2 от Берое, италианецът продължава да се ползва с доверието на собственика Спас Русев, пише "Тема Спорт".

През уикенда Русев бе в Англия и не гледа поредната постна продукция на отбора си от трибуните.

И докато поста на Роси е стабилен, то не може да се каже същото за титулярния вратар Божидар Митрев. Юношата на "сините" допусна доста грешки срещу "заралии". Капитанът носи вина за първото попадение в мрежата си и не бе убедителен при второто. При гола на Еуженио в 3' той бе заел много лоша позиция и позволи да бъде прехвърлен от малък ъгъл. При втория пък стоеше на голлинията при центрирана топка в малкото наказателно поле и позволи на Хаджиев да вкара от 3-4 метра с глава. Националът не се намеси добре и при единственото попадение в дербито с ЦСКА (0:1).

Грешките на Митрев започнаха да се трупат. И въпреки че наскоро Левски удължи договора му, Делио Роси и екипът му вече се оглеждат за друг опитен страж. Те имат забележки и към играта с крака на вратаря.

В момента "сините" разполагат с още четирима играчи за този пост, които също като Митрев са юноши на клуба. Това са Николай Кръстев, Димитър Шейтанов, Петър Иванов и Александър Любенов. Първият е дубльор ма Митрев. Той обаче сбърка при лека топка, а след гафа му Етър вкара на "Герена" и стигна до равен.

Иванов все още чака дебют, както и Шейтанов. Последният бе изваден от мъжкият тим, защото още не е удължил договора си. Любенов е под наем във втородивизионния Ботев (Враца).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички