Още позитивни новини за Левски, на "Герена" чакат и нов футболист


Още позитивни новини за Левски, на "Герена" чакат и нов футболист
Снимка: Lap.bg

10316 0

Левски успя от четвъртия път да спечели първи точки за сезон 2021/22 в българската Първа лига и атмосферата на стадион "Георги Аспарухов" започна лека-полека да се променя.

Днес феновете на Левски имат още един повод да се зарадват, след като според "Тема Спорт" Радослав Цонев е възстановен от мускулната контузия, която получи в първия кръг срещу Славия и ще бъде на линия за гостуването на Ботев.

"Сините" ще пътуват до Пловдив на 20 август (петък), а срещата, в която Ради Цонев може да започне и като титуляр, е с начален час 21:00!

Това не е всичко - според изданието днес (16 август) Левски очаква северномакедонския защитник Гьоко Зайков да пристигне в България и да подпише договор с клуба.

Зайков е свободен агент и не би струвал пари на "сините", а за последно игра в белгийския Шарлероа, където бе и Иван Горанов, преди да се завърне в Левски.

Гоько Зайков е роден на 10 февруари 1995 година и е висок 186 сантиметра. В кариерата си до момента е преминал през отборите на Работнички Скопие и френския Рен. Той бе част и от отбора на Северна Македония за ЕВРО 2020, но не се появи на терена в нито една среща.

Ето как Левски стигна до първи три точки в Елита на България за новата кампания!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички