Още нови в Левски - най-рано на втория лагер в Кипър


Още нови в Левски - най-рано на втория лагер в Кипър
Снимка: levski.bg

1035 0

Левски няма да успее да завърши преговорите с левия бек Лирой Лабил до края на седмицата. 25-годишният французин е свободен агент, след като договорът му с втородивизионния Маастрихт изтече.

Освен с Лабил, "сините" преговарят и с чуждестранно крило. Засега обаче от "Герена" не са близо до договор с набелязания играч. Така че Елин Топузаков ще може да разполага с още играчи, но най-рано в началото на втория подготвителен лагер в Кипър. Дотогава футболист на Левски трябва да е Антон Огнянов.

Бившият играч на "сините" Галин Иванов в най-скоро време ще има нов отбор. Към крилото сериозен интерес проявяват няколко клуба от Китай и Турция. Азиатският тим е от втора дивизия и вече се водят разговори с него.

През есента Иванов не успя да се наложи на "Герена" и не получи предложение да удължи контракта си. Галин бе предлаган на треньора на Черно море Георги Иванов, но Гонзо явно не го иска на "Тича".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички