Левски се разбра с Огнянов, а Дунав взе Карагерен


Левски се разбра с Огнянов, а Дунав взе Карагерен
Снимка: Facebook/FC Dunav Ruse

1209 0

Русенският Дунав постигна споразумение с Левски за Антон Огнянов, съобщи изпълнителният директор на "драконите" Ивайло Петков. Очаква се Огнянов да стане играч на Левски до 48 часа.

"Според информация от тази сутрин Антон Огнянов и Левски са се разбрали за личните условия на футболиста. Антон Огнянов може би ще стане футболист на Левски след ден-два. Той няма да пътува с Дунав за Турция. Остава тук, за да се разбере и да се уточнят нещата на 100%“, коментира Ивайло Петков, като отказа да назове конкретни финансови параметри на сделката за Огнянов.

Дунав пък привлече още един футболист. Става дума за Бирсент Карагерен, бивш играч на Локомотив (Пд).

Футболистът се разбра за личните си условия с "драконите“ и подписва договор с русенския клуб до лятото на 2018 г. Той ще пътува с отбора за лагера в турския средиземноморски курорт Лара, където дунавци ще премерят сили с елитни тимове от Украйна, Русия и Румъния.

"Избрах Дунав заради много добрия колектив. Дунав показа на цяла България, че не е случаен отбор. Тук съм да помогна отборът да продължава в същия дух“, сподели Карагерен.

През зимната пауза към русенци се присъединиха още младият бранител Христофор Хубчев и албанският нападател Ндуе Муйеци.

Изпълнителният директор на клуба Ивайло Петков уточни, че до края на седмицата се изчаква и окончателен отговор от Симеон Райков, който има оферти и от чужбина. Оформят се документите и по привличането на млад вратар в тима.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички