Осем футболисти на Левски са повикани в националните отбори на България


Осем футболисти на Левски са повикани в националните отбори на България
Снимка: Vladimir Stoyanov / LAP.bg

1080 0

Осем футболисти на Левски са получили повиквателни за срещите на националните отбори в края на този месец. От клуба се похвалиха за бройката свои футболисти с публикация в социалните мрежи.

Мартин Райнов е извикан в състава на представителния тим на България за домакинствата на Швейцария и Италия, както и гостуването срещу Северна Ирландия.

Мартин Петков и Патрик Галчев са в разширения състав на националния отбор на България до 21г. за приятелския турнир "Анталия Къп 2021" в Турция между 23 и 30март.

Нападателят Марин Петков пък получи повиквателна за юношеския национален отбор до 19г. за тренировъчния лагер в Правец от 23 до 26 март.

Вратарят Йоан Загоров и полузащитниците Антоан Стоянов, Виктор Василев и Асен Митков са повикани в националния отбор за юноши до 17г. за тристранния турнир в Северна Македония от 20 до 26 март. От Левски пожелават успех на всички свои национали.

 

8 футболисти на „Левски“ получиха повиквателни за срещите на националните отбори в края на месец март. Полузащитникът...

Posted by ПФК ЛЕВСКИ / PFC LEVSKI on Tuesday, 16 March 2021
Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички