Организаторите на "75 години Георги Аспарухов" отговориха на Левски, Милан готов да предложи нова дата


Организаторите на "75 години Георги Аспарухов" отговориха на Левски, Милан готов да предложи нова дата
Снимка: Официален сайт на Левски

2324 0

От "Moko Solution" отговориха на Левски, чието ръководство вчера поиска обяснение за провалената среща с Милан, която трябваше да се проведе на 11 август в чест на най-голямата "синя" легенда Георги Аспарухов. 

От фирмата в официално съобщение обясняват, че двубоят е провален не заради тях, а заради промяната на всички ръководни длъжности в италианския тим. В съобщението пише още, че тяхното желание е все още да организират този двубой, като прикачват и имейл от Милан, в който се изразява готовност за този двубой в друга удобна дата за "сините".

Ето цялото съобщение, изпратено от фирмата, без редакторска намеса:

Поради независещи от нас причини, а именно смяната на собствеността в АК Милан, смяната на всички ръководни длъжностни лица, както и смяната на спортно-техническото ръководство на клуба, бяхме уведомени, че се налага спешна промяна за реализиране на уговореният между трите страни футболен мач в чест на 75 години от рождението на Георги Аспарухов - Гунди.

АК Милан, позовавайки се на съществуващ, подписан и спазен от страна на организатора (в наше лице) договор между нас като организатор и дружеството АК Милан, пое пълната отговорност за съгласуване на нова дата в най-кратки срокове, съобразявайки се с програмата на ПФК Левски, както чрез официален имейл към организатора (в наше лице), така и чрез изпращането на официален прес релийз от прес службата на АК Милан към всички Български медии, което прилагаме в копие.

Ние, като организатор на събитието, осъзнаваме отговорността, която носим, и имаме желанието да реализираме събитието и поетите от нас ангажименти в най-кратки срокове и в удобна за ПФК Левски дата.

Ние, като организатор на събитието "75 години Георги Аспарухов - Гунди", носим пълната морална и юридическа отговорност, както пред ПФК Левски, пред милионите привърженици на клуба, така и пред семейството на Георги Аспарухов - Гунди. Оставаме с надеждата, че ПФК Левски ще ни предостави възможността да реализираме това паметно събитие в чест на синята легенда.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички