Новият треньор на Левски с първо важно решение в клуба


Новият треньор на Левски с първо важно решение в клуба
Снимка: БГНЕС

4802 0

Новият старши треньор на Левски - Славиша Стоянович, взе първото си сериозно решение начело на "сините". Сръбският наставник, който подписа договор в понеделник, реши да даде сериозен шанс на дошлите за проби гамбийци Аблие Санянг Бамбиле и Усман Бабу Сане.

До момента двамата тийнейджъри тренираха с юношите на клуба, докато изчакваха разрешаването на треньорската криза. Сега Стоянович е взел решение да даде шанс на младоците в следващите дни, като още вчера те бяха част от тренировъчния процес.

Бамбиле е на 19 години и играе на позицията ляво крило, докато 18-годишният Сане е централен полузащитник. Със сигурност в следващите дни Левски ще привлече нови играчи, Славиша Стоянович настоява за взимането на нападател и поне един бек.

След това в списъка се нарежда купуването на централен защитник, халф и крило. Засега сините не планират изходящи трансфери, въпреки че интерес към техни играчи не липсва. Нант напира за Холмар Ейолфсон, а Ланс желае Габриел Обертан.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички