Оптимистичен Андриан Краев: Класата я имаме, Левски го очаква светло бъдеще


Оптимистичен Андриан Краев: Класата я имаме, Левски го очаква светло бъдеще
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

1505 0

Капитанът на Левски - Андриан Краев, сподели, че "сините" са "сверили часовника" и са си взели поуки от реванша с Айнтрахт Франкфурт, загубен с 0:2 на пълния "Дойче Банк Парк" в мач от плейофната фаза за влизане в третия по сила европейски турнир Лига на конференциите.

Емоциите в Краев след сблъсъка

"Чувството да играем на такъв стадион беше уникално, безценен опит за Левски. Имахме нуждата да си повярваме и да израснем като колектив и отбор", заяви Краев пред медиите на Летище София.

"Всички помечтахме до последно. 10 минути се пропукахме накрая. Искам да благодаря на феновете за този изминал месец - беше невероятно приключение. Надявам се тези мачове да ни донесат увереност и да покажем по-добро лице в първенството".

"Сега сме доста изморени, бързо ще се възстановим, следват процедури. Играем пред нашата публика и трябва да загатнем, че сме готови на всичко, за да се борим да станем шампиони"

"Трябва да сме мотивирани, заредени с оптимизъм и позитивизъм. Сверихме часовника, видяхме нивото, не сме далече, но ни трябва опит. Класата я имаме, Левски го очаква светло бъдеще", категоричен е "синият" лидер.

Младият вратар на Левски - Пламен Андреев също запази оптимизма след мача с Айнтрахт Франкфурт.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички