Онгенда е близо до договор, ясна е и заплатата му


Онгенда е близо до договор, ясна е и заплатата му
Снимка: Getty Images/Guliver

1241 0

Привлеченият на проби Ервин Онгенда е с големи шансове да получи официално предложение за договор от Левски. С агента му дори са проведени сондажи, за да се уточнят евентуалните финансови претенции на играча, а според шефовете на "Герена" заплатата му няма да бъде пречка. И няма да надвиши месечния бюджет на клуба за възнаграждения, пише "Тема Спорт".

В последните месеци бяха спестени немалко средства, след като преждевременно бяха прекратени договорите с няколко футболисти. Най-голяма тежест представляваше Симон Сандберг. Шведът получаваше над 15 хиляди евро на месец.

Малко над това ниво се очаква да бъде и стартовата заплата на Онгенда. Двукратният шампион с ПСЖ обаче ще претендира и за бонуси, в зависимост от броя на изиграните мачове и отбелязаните голове.

Атакуващият футболист вече направи първи тренировки със "сините" на лагера в Малта. От щаба не уточняват колко време ще трае пробният му период, но треньорите са запознати с качествата му и са харесали начина му на поведение в заниманията.

Не е изключено на по-късен етап от подготовката, след като играе и в контроли, Онгенда да мине медицински прегледи в клиника в столицата Валета.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички