Търнава се бори с Левски за Прохазка и има сериозен коз


Търнава се бори с Левски за Прохазка и има сериозен коз

1820 0

Родният отбор на Роман Прохазка - Спартак Търнава, опитва да си върне универсалния боец на Левски, твърди "Меридиан мач". Както е известно, договорът на словака със „"сините” изтича в края на сезона, а все още текат преговори по преподписването му.

Към днешна дата Роман, който през последните години се превърна в един от основните любимци на „синята" агитка, може да преговаря и с други клубове, защото остават по-малко от 6 месеца от контракта му с Левски.

На "Герена" дори се говори, че Прохазка стяга жилище в Търнава. Родният отбор на словака в момента е начело в местното първенство и със сигурност ще играе в евротурнирите.

Припомняме, че още трима футболисти на Левски могат да си тръгнат през лятото като свободни агенти. Става дума за капитана Божидар Митрев, откритието Васил Панайотов и защитника Димитър Пиргов. Последният със сигурност няма да играе повече за Левски, но "сините" правят опити да задържат Митрев и Панайотов.

Главният мениджър на клуба Асен Букарев заяви след назначението си, че един от основните му приоритети е именно да поднови контрактите на въпросното каре. Сега, около месец след това, няма развитие по въпроса, освен че е ясно, че Пиргов няма да остане в клуба.

Очаква се финалните преговори с Митрев и Панайотов да се проведат след лагера в Малта.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички