Окончателно: И Петрис, и Краев напускат Левски до 6 месеца?


Окончателно: И Петрис, и Краев напускат Левски до 6 месеца?
Снимка: facebook / levskiofficial

5529 0

Андриан Краев и Жереми Петрис ще напуснат Левски, вероятно още през зимата. Двамата няма да удължат договорите си с клуба и решението е окончателно, твърди вестник "България Днес".

Контрактите на халфа и бека изтичат на 30 юни. Доскоро имаше някаква надежда те да продължат да са играчи на "сините", но вече няма такава.

Наскоро стана ясно, че Краев е бил желан от Лудогорец и дори е имало разговори между двата клуба по този повод. Той обаче е бил желан от Ивайло Петев, който вече бе уволнен. Сега е по-вероятно националът да бъде продаден някъде в чужбина, пише изданието.

Има голяма вероятност столичният клуб да продаде халфа още тази зима, за да получи поне някакви пари за него. В момента около него има напрежение, особено след липсата на реакция при гола му срещу Локомотив (София).

Петрис пък не се отказа от претенциите си за висока заплата, каквато "сините" не могат да му дадат. След няколко опита да променят желанията му, от ръководството се отказаха от задържането му. Интерес към французина проявява ЦСКА. А дали Левски ще остане без треньор скоро - вижте.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички