Дерменджиев обеща различен Левски срещу Лудогорец: Не можем да се откажем от челните места


Дерменджиев обеща различен Левски срещу Лудогорец: Не можем да се откажем от челните места
Снимка: Официален сайт на Левски

2553 0

Наставникът на Левски Георги Дерменджиев изрази надежда, че ще види един различен отбор срещу Лудогорец тази неделя, в сравнение с предишния двубой помежду им. Тогава разградчани постигнаха категорична победа с 2:0 на "Герена".

"По ред причини Левски ще бъде доста променен, така че искам да го видя по-различен. По какъв начин? Игрово, разбира се. Ние имаме достатъчно играчи, които ще заменят тези, които няма да са в игра. Цветкович тренира редовно с отбора. Имал съм разговори с него", заяви наставникът. Срещата с лидера в Първа лига ще пропуснат контузения Седрик Утонджи и наказаниете Живко Миланов, Нуно Рейш и Луи Нганиони. 

Дерменджиев коментира и смяната на стадиона за дербито, което ще се играе на Националния стадион заради проблеми с тревата на стадион "Георги Аспарухов". "Нито за Левски, нито за Лудогорец ще бъде голям фактор, че ще играем на Васил Левски. Всеки мач е различен, във Варна така трябваше да играем и се радвам, че играчите разбраха. Агресията, която приложиха беше това, което исках. Срещу Лудогорец ще бъде различно. За всеки отбор е важен резултатът, искам да се движим паралелно и точките са необходими, но искам полека и стилът, който отговаря на Левски да се показва. Вървим в правилната посока, но е бавно. А и с всички смени има затруднения, но ще се справим.

Относно двете поредни наказания от БФС към играчи на Левски заради ситуации извън игрова обстановка - тези на Давиде Мариани и Живко Миланов: "Наказанието на Миланов не подхожда на един капитан. Мисля, че едни такива проблеми обединяват отбора. Откакто съм в отбора, съм говорил с тях, но в някои случаи емоцията надделява. Това е едно наказание, не би трябвало да го има, но не мисля, че и трябва да го има. Не искам да правя анализ на Лудогорец, мен ме интересува Левски и искам да го изиграем по различен начин. В ситуацията, в която сме няма как да се откажем от челните места".

А какви са очакванията на треньора на Лудогорец Стойчо Стоев - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички