Окончателен "развод": Радослав Цонев е изиграл последния си мач за Левски?


Окончателен "развод": Радослав Цонев е изиграл последния си мач за Левски?
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2437 0

След като преди броени дни се появи информацията, че Радослав Цонев със сигурност няма да поднови договора си с Левски, но все пак ще играе срещу Лудогорец, в днешния 11 март "Мач Телеграф" пише, че "разводът" между двете страни вече е факт и юношата на "сините" няма да се появи повече по терените до края на сезон 2021/22.

Твърди се, че окончателното решение е взето от Станимир Стоилов и той ще продължи да оставя 26-годишния халф извън групата за мачовете, както се случи и в последния кръг срещу ЦСКА. 

Каква е причината?

Според изданието, коренът на проблема се крие в нежеланието на Цонев да намали своята заплата. "Gong" уточнява, че близнакът на Борислав Цонев взима по 20 000 лева на месец на "Герена" и е отказал да сложи подписа си под споразумение за два пъти по-малко пари по време на зимния лагер в Турция.

Подобна бе и ситуацията с брат му, който обаче си намери нов отбор през зимата - Черноморец Одеса, но в крайна сметка заради конфликта между Русия и Украйна се наложи да се върне в България и вече започна да бележи за новия си отбор.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички