Огромен интерес към Черно море - Левски, пускат билетите още в сряда


Огромен интерес към Черно море - Левски, пускат билетите още в сряда
Снимка: Официален сайт на Левски

1124 0

Поради очаквания голям интерес към двубоя от 15-ия кръг на Първа професионална лига между отборите на Черно море и Левски, ръководството на варненския клуб пуска предварителна продажба на билети.

Срещата между Левски и Черно море е в събота (10.11) от 15 часа. Това ще е втори двубой между "синитете" и моряците само за две седмици, след като през изминалата се изправиха един срещу друг и за Купата. Макар и в делничен ден, и тогава присъстваха голям брой фенове, а в събота се очаква дори бройката да скочи до 10 000.

От сряда (7 ноември) до петък (9 ноември) билети ще се продават от 9 до 17 ч., в административната сграда на стадион “Тича”. В деня на мача – 10 ноември, билети могат да бъдат закупени само от касите на стадиона. Тази на входа за автомобили ще отвори в 10 часа, а всички останали ще работят от 12,30 часа. Цената на билетите е шест лева. Припомняме, че всички посетители на стадиона ще бъдат допускани само след представяне на лична карта.

"Сините" ще търсят три точки по пътя за борбата за титлата, легендата на Левски Наско Сираков също оцени какви са шансовете на тима да детронира Лудогорец.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички