Наско Сираков: Левски е способен да детронира Лудогорец


Наско Сираков: Левски е способен да детронира Лудогорец
Снимка: БГНЕС

3545 0

Легендата на Левски - Наско Сираков, който присъства на откриването на автобиографията на Христо Стоичков, сподели, че най-радостното за него е запазеното му приятелство с Камата. Сираков също така добави, че Левски е способен да детронира Лудогорец.

"Минали сме през толкова хубави и лоши неща заедно. Най-радостното е, че приятелството се запази. Ние нямахме и какво толкова да делим Радвам се, че Стоичков имаше възможността да играе по времето на Наско Сираков. Когато сме играли един срещу друг, обаче го превъзхождам с победи. И то с много", каза Сираков с усмивка. 

"Доволен съм от класирането на Левски в момента, а можеше и да е по-добре. Към играта на един отбор, винаги може д аима забелжки. Левски, ако иска да свали Лудогорец от върха, трябва да подобри доста неща в селекцията си.

Трябва да подобрим много неща в защита, но печели и е на крачка от върха. Има много мачове и време, но според мен, Левски е способен да детронира Лудогорец от върха", каза Сираков, като допълни, че не е бил търсен, за да се върне в "синия" клуб.

През изминалата седмица от Левски публикуваха много остра реакция, насочена към БФС заради съдиите и невъзможността, според тях, от от футболната централа да се справят с нарядите. 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички