Официално: Прокуден от Станимир Стоилов в Левски ще играе срещу него в Турция


Официално: Прокуден от Станимир Стоилов в Левски ще играе срещу него в Турция
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

2292 0

Родният гранд Левски официално обяви, че Здравко Димитров ще премине в турския Сакаряспор под наем до края на сезон 2023/24.

Здравко Димитров ще играе в Сакаряспор под наем

Съобщението от Левски

"ПФК Левски" преотстъпи нападателя Здравко Димитров на турския клуб "Сакаряспор". Договорът за наем е до лятото на 2024 г.

Ръководството, спортно-техническият щаб, футболистите и служителите на "ПФК Левски" пожелават много успехи на Здравко Димитров в новото предизвикателство", пишат "сините" на своя уебсайт.

Димитров се връща в Турция

Играчът вече бе част от турския тим преди година, като игра в 15 мача за тима от второто ниво на местния футбол. През първия полусезон на 2023/24 Димитров бе под наем в лидера във Втора лига Септември.

Припомняме, че Здравко Димитров бе отстранен от първия тим на Левски от Станимир Стоилов през втория период на българския специалист на "Герена". Сега родният футболист ще има шанса да се изправи срещу него и Гьозтепе във второто ниво на турския футбол.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички