Официално: Левски подсигури бъдещето си за следващите 5 години


Официално: Левски подсигури бъдещето си за следващите 5 години
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

2427 0

Левски обяви официално партньорството си с букмейкърската компания PalmsBet. Договорът ще бъде за 5 години, като финансовите детайли не бяха разкрити. Планът е компанията да поеме основната част от възнаграждението на служителите на "сините" и да изгради нови структури в администрацията.

"Радвам се, че мога да съм пред вас в компанията на г-н Сираков и да обявим продължаващото партньорсво между Левски и Палмс Бет. Партньорството ни стартира преди около година и имаше договор в края на миналата година да разширим партньорстово. Договрът, който подписахме, е дългосрочен, за срок от 5 г. Ще работим по почти всички направления за развитието на клуба: финансово структурно-организационно. В частта със спортната насточеност разчитаме на г-н Сираков и опита, който има. Надявам се, че експертиразата, която ние имаме, ще способства лЛевски да функционира нормално като футболен клуб", коментира Лъчезар Петров от PalmsBet.

"Заедно с клуба целта е да изградим една правилно работеща структура. На общото събрание на акционерите ще бъде представена рамкова структура, където ще започнем ра да борим над нови отдели, които да започнат да функционират. Запознати сме преди да бъде подписан договора, че за съжаление няма как да продължим напред, преди да си изчистим старите задължения. Едно от най-спешните и належащи неща е да се изготви финансов погасителен план - първо за най-належащите и след това погасителни планове за останалите задължения, които ужасно много тежат на клуба", продължи Петров.

"Благодарен за разширяването, и то в голяма степен, на партньорството с Палмс бет и веднага да кажа: не трябва да се мисли, че с разширяването на този договор на Герена ще потече златен дъжд и реки от пари, но в много разговори, които сме провели смятаме, че до голяма степен от правилната работа и достигнаето на възможно най-голям брой наши привърженици, това ще донесе повече пари на клуба отколкото самия спонсорски договор, така че всичките ни усилия ще бъдат насочени в тая насока", добави Наско Сираков.

"Ще се помъчим да променим модела от последното десетилетие, струва ми се, че твърде малко внимание беше отделяно на административната част и на това как един футболен клуб функционира. В XXI век футболният клуб е бизнес и той трябва да е изграден като бизнес най-малкото за да не изпитва финансови затруднения", добави Лъчезар Петров.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички