Сираков обяви нова среща със Станимир Стоилов: Мъри е единственият избор за Левски!


Сираков обяви нова среща със Станимир Стоилов: Мъри е единственият избор за Левски!
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

2735 0

Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков потвърди, че Станимир Стоилов остава единствен избор за нов старши треньор на клуба. На съвместна пресконференция с основния спонсор на "сините" - Палмс бет, Сираков обяви, че в сряда ще проведе нов разговор с Мъри, на който ще запознае треньора каква ще бъде структурата на клуба и как ще се развива за вбъдеще.

"Искам ясно да подчертая, че на този етап той е единственият избор и единствената алтернатива. В сряда ще имаме разговор с Мъри. Ще седнем и ще го запознаем как ще бъде структуриран и как ще се развива клубът за вбъдеще. Аз съм убеден от разговора, който имах с Мъри, че неговото огромно желание е да се завърне в родния си клуб. Ще започне една нова синя приказка.

Още не е ставало дума за пари. Въобще не са водени такива разговори. Аз съм му обяснил какво е моментното състояние на клуба, а и той го знае. Знам как Мъри работи", коментира Наско Сираков. Той добави, че ако Станимир Стоилов стане треньор на Левски, то той ще изпълнява ролята и на спортен директор на "сините". 

Иначе договорът с Палмс бет е за срок от 5 години, като финансовите параметри са конфиденциални. В клуба мислят за финансов и погасителен план, с който да изчистят най-належащите задължения.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички