Официално: Левски и Анте Блажевич се разделиха по 'взаимно съгласие'


Официално: Левски и Анте Блажевич се разделиха по 'взаимно съгласие'
Снимка: Levski.bg

4657 0

""ПФК Левски" се раздели с Анте Блажевич" - това написаха от Левски в профилите на клуба в социалните мрежи в днешния понеделник, 19 юни!

""ПФК Левски" се раздели с Анте Блажевич. Договорът между клуба и футболиста бе прекратен по взаимно съгласие. "ПФК Левски" пожелава на Анте Блажевич много здраве, лични и професионални успехи" - гласи кратката публикация на "сините".

SportLive припомня, че хърватинът акостира на стадион "Георги Аспарухов" през лятото на 2022-ра година, но взе участие само в един официален мач - при загубата от ЦСКА 1948 (0:1) в първия кръг от сезон 2022/23 в Първа лига (73 игрови минути).

След това Блажевич бе натирен от тогавашния старши треньор - Станимир Стоилов, и повече не се появи на терена, като тренираше най-вече "за здраве" с втория отбор.

*Договорът на Анте с Левски бе в сила до 30-и юни 2024-та година. На този етап няма яснота къде ще продължи кариерата му.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Позабравеният Здравко Димитров се завръща в Левски!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички