Офанзивен халф влезе в приоритетите на "Левски" за селекция


Офанзивен халф влезе в приоритетите на "Левски" за селекция

1050 0

Офанзивен халф е новият приоритет в зимната селекция на "Левски", твърди "Меридиан мач". Причината за това е разочароващата игра на Мигел Бедоя до този момент.

Досега бе ясно, че "сините" търсят нападател и крило, но от скоро и офанзивният халф е вляъл в списъка с приоритетите.

В спортно-техническия щаб на "Левски" са категорични, че се нуждаят от повече креативност в предни позиции. През миналия сезон Бедоя игра много силно, но през тази кампания той свали сериозно нивото. Причината е, че се върна болен от лятната почивка, като бе свалил и доста килограми. Той така и не намери формата си.

Друга причина за слабото представяне на испанеца е и фактът, че през миналия сезон той бе оформил страхотен тандем с Антонио Аниете. Последният обаче избра парите на Нефтчи (Баку) и си тръгна от "Герена".

Ако Живко Миланов предпочете да последва пътя на Аниете и да се върне в Русия през зимната пауза, то селекцията на "Левски" ще включва и десен бек. Първи вариант за този пост е звездата на Берое Атанас Зехиров.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички