Обиколката на Левски из страната продължава: Сираков и Стоилов с нова среща


Обиколката на Левски из страната продължава: Сираков и Стоилов с нова среща
Снимка: Lap.bg

1637 0

Ръководството на Левски продължава с обиколката си из страната, в която провежда срещи с привърженици на клуба от различни населени места. След като през миналата седмица "сините" се видяха с фенове от Хасково преди визитата на Арда (Кърджали), този уикенд ще проведат среща и в Кюстендил.

"В неделя, 5 декември ПФК Левски съвместно с фенклуб "Торсида Кюстендил" организират левскарска среща в града!

В 10:30 часа на площад "Велбъжд" ще бъде отворен мобилният фен магазин. Освен официалната екипировка на любимия тим, ще може да бъдат намерени голяма част от артикулите от колекцията "Никой освен нас самите", еднолистният календар за 2022 година и още много други. Привържениците на Левски ще имат възможност да подновят своите членски карти за 2022 година или да закупят такива.

В 14:00 часа в читалище "Братство" мажоритарният собственик на ПФК Левски Наско Сираков, старши треньорът Станимир Стоилов, изпълнителният директор на клуба Ивайло Ивков и председателят на Управителния съвет Даниел Боримиров ще обсъдят проекта "Левски на левскарите" с привържениците от Кюстендил и региона, и ще разговарят по актуални теми относно състоянието и бъдещето на клуба", гласи съобщение на официалния сайт на Левски.

Още новини около Левски ще намерите ТУК!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички