Обещано: Връщат Наско Сираков и Мъри Стоилов в Левски


Обещано: Връщат Наско Сираков и Мъри Стоилов в Левски

2127 0

Човекът, който обяви, че скоро “Левски” ще има нов едноличен собственик, даде ясен сигнал, че сред приоритетите ще бъде връщането на Наско Сираков като ръководител и на Станимир Стоилов като треньор.

МОЖЕ ЛИ МЪРИ СТОИЛОВ ДА ИЗХВЪРЛИ СЕЛТИК ОТ ШАМПИОНСКА ЛИГА?

Бившият шеф на Управителния съвет на “Левски” Георги Марков продължи темата със собствеността с изказване пред Нова телевизия. “Това, което може да зарадва левскарите е, че “Левски” ще има нов собственик. Този нов едноличен собственик, така както подобава на голям клуб, ще излезе с лицето си, с парите си, с финеса си”, каза Марков.

БАРСЕЛОНА ПОКАЗА НА МЪРИ КАК ДА СМАЖЕ СЕЛТИК

И отново заяви, че новият президент сам ще оповести, че той пома властта. “Достоен президент на “Левски”, с изключителни контакти навън, изключително богат, доказан, фин човек, както подхожда на “Левски”. А не човек от подземния свят. И му пожелавам да върне Наско и Мъри на “Герена”, добави Георги Марков.

Завръщането на Сираков с идването на новия собственик изглежда много по-вероятно, тъй като Станимир Стоилов преследва трета поредна шампионска титла на Казахстан и нови евроуспехи с “Астана”.

Източник: 24 часа

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички