Обединение в "синьо": Сираков, Стоилов и Ивков стартират нова кампания "Левски е вечен"


Обединение в "синьо": Сираков, Стоилов и Ивков стартират нова кампания "Левски е вечен"
Снимка: Lap.bg

2048 0

26-кратните шампиони на България поставят началото на нова кампания, която ще носи името "ЛЕВСКИ Е ВЕЧЕН"!

Новината бе съобщена в профилите на "синия" клуб в социалните мрежи, а от написаното става ясно, че мажоритарният собственик Наско Сираков, старши треньорът Станимир Стоилов и изпълнителният директор Иво Ивков ще дадат съвместна пресконференция на стадион "Георги Аспарухов", по време на която ще бъдат дадени повече подробности. 

Събитието ще бъде отразено на живо от "Левски ТВ", а на него ще присъстват и представители на привържениците - Степан Хиндлиян (НКП), Адриян Петров (Южна Дивизия) и Момчил Лазаров (Тръст "Синя България").

На този етап не се разкриват повече детайли, но вероятно кампанията ще бъде свързана със събиране на средства. По време на зимния си лагер в Турция, футболистите на Станимир Стоилов изиграха общо шест мача, а клубът бе решил да пусне виртуални билети на цена от 10 лева (вижте колко пари бяха събрани общо).

Ето я и публикацията:

"В сряда, 9.02 от 11:00 часа мажоритарният собственик на „ПФК Левски“ Наско Сираков, изпълнителният директор на клуба Ивайло Ивков, старши треньорът Станимир Стоилов съвместно с представителите на организираните привърженици Степан Хиндлиян, Адриян Петров и Момчил Лазаров ще поставят началото на кампанията „ЛЕВСКИ Е ВЕЧЕН“.

Събитието ще се състои във VIP залата в Сектор „А“ на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“ и ще бъде излъчвано на живо по ЛЕВСКИ ТВ!", гласи разпространеното съобщение.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички