Ново редовно заседание на УС на "Левски" вдъхнови слухове за смяна на Стоев


Ново редовно заседание на УС на "Левски" вдъхнови слухове за смяна на Стоев
Снимка: БГНЕС

868 0

Прес-службата на "Левски" обяви, че на 24-и март (четвъртък) ще се проведе заседание на Управителния съвет на клуба, като не отне много време и отново се заговори за смяна на старши-треньора на тима Стойчо Стоев.

Няколко медии побързаха да "уволнят" наставника на "сините", след като отборът записа равенство 0:0 при гостуването си в "Овча купел" на Славия в последния двубой от "А" група.

26-кратните шампиони се представят под очакванията през пролетния дял от шампионата, но целта пред тима на Стоев е завръщане в европейските клубни турнири, докато в същото време се обиграе настоящия състав, в който беше инвестирана не малка сума през зимния трансферен прозорец.

Срещата на УС на "Левски" е редовна за месец март, като не се очаква да има смяна на треньорското ръководство поне до края на сезона.

Въпреки това все още около "Герена" се обсъждат имената най-вече на Велислав Вуцов и Елин Топузаков. Назначаването на Вуцов обаче минава и през разглеждане на позицията на Георги Иванов - Гонзо в клуба.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички