Ново 20: Защитникът на Левски Ноа Сонко Сундберг има шансове да играе срещу ЦСКА?


Ново 20: Защитникът на Левски Ноа Сонко Сундберг има шансове да играе срещу ЦСКА?
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

6158 0

Идната неделя, 18 септември, Левски и ЦСКА се изправят един срещу друг за пръв път през сезон 2022/23. Двубоят от 11-ия кръг на Първа лига ще се проведе по традиция на националния стадион "Васил Левски", а началният час е 16:45!

Старши треньорът на "сините" Станимир Стоилов със сигурност няма да може да разчита на централния нападател Билал Бари, който е със съмнения за тежка контузия в коляното, която може да го извади от терените до края на кампанията. 

До вчера, 12 септември, се смяташе, че аут за сблъсъка с "червените" е и централният защитник Ноа Сонко Сундберг, който изкълчи глезена си при загубата от Локомотив София с 2:3...

"Мач Телеграф" обаче разкрива, че ключовият футболист на 26-кратните шампиони, заедно с Димитър Телкийски, е посетил прочутия чекръкчия Паско Райчев от Пловдив, който е оптимист, че Сундберг може и да се възстанови до неделя!

"Става дума за навяхване. Стъпил е върху крака на вратаря и е изкълчил глезена си. За щастие няма скъсани връзки. Глезенът му е подут, бяха му сложили шина. Аз обаче съм оптимист, че ще успея да му помогна и да го възстановя за мача с ЦСКА. Доколкото разбрах от Телкийски, Сонко е много важен играч за отбора и ще направя всичко възможно той да играе в неделя. В четвъртък ще се видим за още един преглед, знам какво трябва да се направи и съм им казал на левскарите. Пак ви казвам - аз съм оптимист и ако трябва с превързан глезен, но мисля, че ще играе", обяснил Райчев пред изданието.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Съдията от финала за Купата на България отново ще свири Левски - ЦСКА?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички