Ново 20: "Съдникът" на Джо Диксън се разкая и извини, посочи защо е излъгал


Ново 20: "Съдникът" на Джо Диксън се разкая и извини, посочи защо е излъгал
Снимка: Vladimir Stoyanov / LAP.bg

8819 0

Странните събития около потенциалния нов собственик на Левски Джоузеф Диксън продължават. След като всички съмнения и спекулации започнаха преди дни, когато защитникът на Стейнс Таун (нискодивизионният английски клуб на Диксън) Джошуа Лутър обвини Диксън, че не плаща заплати и че е "призрак".

Е, сега Лутър зае съвсем различна позиция, като се отрече от думите си и се извини на Джоузеф Диксън за тях. Играчът обяснява, че е бил дезинформиран и че е "грабнал възможността да направи интервю с голям журналист".

"Първо искам да се извиня на Джоузеф Диксън. Онзи ден дадох интервю, в което казах някои неща за него, които не са верни. Бях дезинформиран. Сега разбрах, че Диксън не е имал нищо общо със ситуацията. Не бях подписвал договор със Стейнс Таун и играех без такъв, така че клубът не ми е дължал пари.

Отново казвам, че бях дезинформиран. Грабнах възможността да направя това интервю с журналиста, защото той ми се представи като голям журналист и настояваше да говоря. Твърденията, които казах срещу Джоузеф Диксън, бяха лъжа и затова трябва да се извиня" - са думите на Лутър, цитирани от "Гонг".

A ето каква е връзката между Джо Диксън и Благой Георгиев и откъде се познават.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички