Ето каква е връзката между Благой Георгиев и Джоузеф Диксън и откъде се познават


Ето каква е връзката между Благой Георгиев и Джоузеф Диксън и откъде се познават
Снимка: БГНЕС

16372 0

Продължават да вали поток от информация за потенциалния нов собственик на Левски Джоузеф Диксън. Както е ясно от вече няколко дни, за връзката между него и "синия" клуб огромна роля е изиграл бившият български национал Благой Георгиев.

От страницата във "Фейсбук" - "Синя Приказка", която съвсем коректно и точно предава информация за Диксън и оборва неверните слухове, разкриха и как точно Георгиев и Диксън се познават и как са осъществили контакт.

Оказва се, че всъщност Благой и Джоузеф се познават от едва няколко дни, а това се дължи на техен общо приятел. Човек, който е най-добрият приятел на Диксън, а същевременно е българин и близък приятел и с Георгиев.

"Прочетох коментар на страницата и чувам, че и бибочко я лансирал тая версия и лъжел последователите си - че Диксън и Благо били изгонени от Вардар. Диксън няма общо със случая Вардар. Дори с Благо се познават едва от няколко дни. Запознават се от там, че Благо е много близък с най- добрия приятел на Диксън, който е българин. Естествено всичко това няма никакво значение и не е толкова важно. Просто го казвам за протокола и да го знаете . Както и да видите, че дори и за такива малки неща разни като Бибочко ви лъжат и заблуждават , а к'во да говорим за други по големи..." - пише се в публикацията.

Припомняме, че през вчерашния ден (01.06) се проведе важна за бъдещето на Левски среща между Наско Сираков, Станимир Стоилов, Благой Георгиев и Джоузеф Диксън.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички