Търси се: Нова дата за мача Левски - Милан в чест на Гунди


Търси се: Нова дата за мача Левски - Милан в чест на Гунди
Снимка: Официален сайт на Левски

1609 0

От "Moko Solution" поясниха ситуацията около мача в чест на 75-годишнината от раждането на Георги Аспарухов - Гунди. Както е известно, на 11-и август Левски трябваше да играе срещу Милан, но "росонерите" отказаха този двубой заради мач срещу Реал Мадрид за "Трофео Бернабеу".

"Поради промяна в спортния календар на Милан, събитието „75 години Георги Аспарухов“ се отлага за есента. Мачът в чест на Гунди между Левски и седемкратния повелител на Европа, който бе предвиден за 11 август, се мести за по-късна дата, която в момента се договаря между организатора Moko Solution и двата клуба. Мястото на събитието остава същото – национален стадион „Васил Левски“.

Генералните промени в ръководството на „росонерите“ доведоха до множество реформи не само в управлението на клуба, а и оказаха влияние върху приятелските срещи и планирани изяви на червено-черните. Така футболните фенове у нас обаче ще имат възможност да видят звездите на Милан в оптимална спортна форма в резултат на крайния етап от лятната им подготовка.

Всички закупени билети за събитието „75 години Георги Аспарухов“ ще важат без презаверка за новата дата", пише в прессъобщението на Moko Solution", пише в съобщението на компанията организатор.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички